fredag 3 april 2009

Nedlagt byte

Zammy har en liten fetish, han ÄLSKAR plastpåsar. Härom kvällen så hör vi lite konstiga prasselljud från ovanvåningen och sedan hörs det "duns, duns, duns" i trappan. Vem kommer då om inte Zammy med en GIGANTISK plastpåse i munnen. Och vad hittar man i den tro, ett gosedjur som tillhör sambons barndomslåda. Där har den lille ligisten klättrat in och hämtat ut den stora påsen. Kolla bara vad nöjd han är vid sitt "nedlagda byte"!





4 kommentarer:

Tre katter sa...

Zammy, tuggade du på plastpåsen också?

Vi ÄLSKAR nämligen att slicka och tugga på plastpåsar alla tre! Vet ej varför men det är bara sååå härligt! :)

//Zeke, Texas & Hajen

Unknown sa...

*klappar tassarna* Bravo! Snyggt jobbat. Själv anfaller jag papperspåsarna med jämna mellanrum. Det gäller ju att visa vem som bestämmer. Passa dig för handtagen på påsarna bara. Dom kan nämligen ta till elaka grepp om nacken på en stackars katt.

mooch sa...

Klart det ska tuggas på plastpåsen Tre katter. Det är det roligaste med hela leken, när man fångat bytet och lagt ned det så måste man ju gnaga, eller hur?!!

Sippo, papperspåsar är inte lika roliga. De prasslar inte lika roligt som plast... Fast ibland är det kul att gömma sig i dem och skrämma lillebrorsan. Han blir då så himla rädd! *hi hi*

Kathleen sa...

Här har vi samma problem, kvarlämnade plastpåsar är alldeles slemmiga efter en liten stund. Substitut för kattgräs? Men Magou ska bita loss bitar också och det gör mig lite nervös