måndag 8 juni 2009

Takfrågan

Förra året så byggde vi ju en kattgård till missarna. Ja alltså, vi satte staket runt den delen av trädgården som vi spenderar mest tid. De fick alltså en hel del utrymme att springa på. Zammy tycker ju dock inte alltid att detta räcker utan har ett antal gånger klättrat över staketet och tagit sig egna turer.

För att han inte ska smita mer så har vi varit tvugna att göra ett smitskydd, eller tak, eller vad man nu ska kalla det. För att lösa problemet så satte vi "konsoller" längst upp på stolparna och på dem så spikade vi fast ett ca. 30 cm brett nät. Det innebär att klättraren skulle behöva klättra upp och ned för att komma ut. Något som han inte klarar... tror vi. Han har iallafall inte rymt något mer nu sedan det sista kom upp;
Båda katterna njuter iallafall mycket av sin kattgård, även om Zammy väldigt gärna skulle utforska omgivningarna om han fick.

Zammy, världens bästa klättrare


Mille, en inte fullt så bra klättrare utan mer myspysare liksom


Båda katternas favoritställe i trädgården. Att ligga under syrénbusken och titta på grannens ungar är bland det bästa som finns!

5 kommentarer:

Sippo sa...

Min husse gjorde ungefär samma sak med sitt nät runt tomten. Fast han använde inga "konsoller" vilket gjorde att jag lätt kunde vika ner "taket" och använda det som stege. Därav min titel som commandokatt!
*spänner svansen*

Tre katter sa...

Smart lösning!! Hoppas Zammy fortsätter att hålla sig i pälsen :)
Ni har verkligen en underbar trägård, killar!!

//Zeke, Texas & Hajen

Rosenbergskan sa...

fin fin trädgård, tack för tipset med "smitskydd", mina pälsklingars gård blev klar i helgen, så nu ligger dom där och njuter.

lena rosenberg
med Izar och Dixie

Ligans Talesman sa...

Väntar med spänning på upp och nedklättrandet.
Ska jag ta med Bandit vid tillfälle så dom kan utforska ihop tro ? *ler oskyldigt*

宮保雞丁mika sa...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區