tisdag 7 juli 2009

Äntligen ett eget ID-register för katt hos SVERAK!


Nu är det äntligen klart, ett eget ID-register för katt hos SVERAK. Här kan du GRATIS anmäla din katts ID-nummer med kontaktuppgifter till dig som ägare så att du blir enklare att finna om din katt skulle försvinna och hittas.

Registret är till för vetrinärer och myndigheter så att de kan hitta rätt kontaktuppgifter om en katt upphittas.

Registret är precis nystartat och du kan läsa mer om hur det fungerar samt hur du ID-märker din katt på SVERAK:s hemsida. Tänk på att registret är gratis och sprid gärna denna information vidare till dina kattägda nära och kära.

Här kan du ladda ned blankett för anmälning. Blanketten är enkel att fylla i och enda kostnaden som uppkommer är för porto och det känns ju väldigt överkomligt i sammanhanget *smile*

Efter att vi ID-märkte Zammy och Mille så skickades uppgifter in till SKK (Svenska Kennel Klubben) men det känns ju betydligt mer logiskt att kattuppgifter hör hemma hos det svenska kattförbundet och ingen annanstans. Zammy och Milles uppgifter är nu på väg in. Du anmäler väl din katt med?!

1 kommentar:

Unknown sa...

Här ska det minsann anmälas, det jamar jag bara. Äntligen får vi ett eget register utan att behöva dela med skällisar. *mutter*