fredag 25 september 2009

Två kg är nu slut


Vi har nu kört med James Wellbeloved i 2 kg (kommer inte ihåg hur många veckor det har varit men det kan inte ha varit många...). Det är väl inget favoritfoder direkt och matskålarna är sällan helt tomma på morgonen men det fungerar.

Mille har inte fått några mer rivsår och skinnet som varit irriterat är nu lite mindre irriterat. Han har heller inte fått några fler "kulor" på öronen så det verkar som om detta fungerar... Synd på Maine Coon kulorna eftersom de var så himla poppis. Jag får spara de sista jag har kvar och ge till Zammy som godis... Mille kommer väl bli helt galen... Jag får köpa annat godis till honom då helt enkelt...

5 kommentarer:

Ligans Talesman sa...

Ja hellre det än kli och elände.
Ses imorrn.
Kram

pip och murre sa...

hej.
kikar in.
james wellbelowed inehåler MYCKET spannmål!
ta dig en titt på ORIJEN istället.
www.orijen.se är adressen dit.

Inkan o Ligan sa...

Just nu ska det inte experimenteras med kissen utan Jamesfodret är det som gäller för ögonblicket.
Ej kliande katt = Glad katt = Glad och nöjd Matte
Sen kan annat foder bli aktuellt dock slår jag ett slag för Eukanuba som innehåller mest kött av alla foder.
Grönsaker och frukt som Orijen har äter definitivt inte alla kissar.
Men ett okej foder är det iof.
:-)

mooch sa...

Orijen har vi testat innan och båda kissarna sa då BLÄÄÄÄÄÄÄ, tyvärr.

För tillfället så vill jag inte experimentera med Mille, precis som Inkan skrev, för att han har haft både sår och utslag i ansiktet samt konstiga kulor på öronen.

Vi ska köra på JWB ett tag framöver tills "faran" verkar över. Det går ju bra hittills även om kissarna inte är supernöjda med fodret, inte lika gott som RC Maine Coon kulor... fast det struntar matte i för tillfället!

Tack för tips dock. Det uppskattas alltid!

Tre katter sa...

Skönt att den nya maten funkar okej iallafall!
Blev lite orolig efter att Hajen fått ett sår precis nedanför örat. Dock ingen "kula", men den försvann helt efter en vecka så matte hoppas innerligt att det bara var ett vanligt "bus-sår".
Alla här hemma älskar ju också Maine Coon fodret och det skulle nog vara svårt att hitta något nytt som ska funka till alla tre - både tycka-om-mässigt och inte-bli-dålig-i-magen-mässigt. :)

Tasskramar och nospussar från Tre katter + matte