tisdag 30 mars 2010

Pälslös? Hårfri? Nä, inget av det!

Ja, att påstå att Zammy skulle vara hårlös efter sin borstning är inte riktigt med sanningen överensstämmande, fast man skulle kunna tro det med den mängd hår som fastnade i kammen...

Zammy får en rejäl borstning
Snacka om pälshög!!

Zammy får en rejäl borstning
Här är vi inte för nöjda med själva borstningen...

Zammy blev verkligen kanonfin efter borstningen. Undra då inte hur fin han blir efter badet som kommer till påsken... =)

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Stilig blev han ju men vi antar att den gode Zammy är lyckligt ovetande om det kommande badet..Nosbuff

Anonym sa...

Jamlars vad mycket päls! Jag tycker ni kan använda den till att sticka mössor åt behövande vid polcirkeln.

Pius sa...

Vilken fridsam kisse.

Jag håller på med tov-utredning på Rambo, norskt påbrå. Jättetjock päls med stora tovor, suck. Han blir tvärsur och bits när jag håller på för mycket.

Pius

mooch sa...

Dui och Deco: Ja, Zammy är VÄLDIGT lyckligt ovetande om det stundande badet... =)

Katten Sippo: Ja, det kanske vore något. Då skulle man ju bara ha kunnat sticka då...

Pius: Zammy är inte helt förtjust i denna behandling heller... lite tovor får han ju, speciellt på sådana där jobbiga ställen som nedre delen på magen, i armhålan och i "luddrumpan". Det är inte poppis när vi tar bort dem, då får vi vara två så att det blir så "skonsamt" som möjligt. Men, det går! Och dessutom, han måste ju vara tovutredd och kammad innan bad, annars blir det ju ännu värre. Lycka till med Rambo!

Emma.R sa...

Sixten som faktiskt är en korthårig katt, fäller nog lika mkt som en långhåring för en sån där hög med päls brukar jag också få av honom om jag har tur och han inte tröttnar innan.