lördag 1 december 2012

Första luckan öppnad

Idag var det dags för första luckan i Gourmets matkalender att bli öppnad. Den visade sig innehålla lammterrin. Båda grabbarna gav det två tassar upp för burken var borta på under minuten!

Egentligen brukar de inte tycka om mat som inte har konsistensen "bitar i sås" och det här var ju "en hård klump" typ leverpastej... Skönt att se att det kan fungera med annan mat också!!

4 kommentarer:

Kjelle Bus sa...

Åh jag fick jättemumsiga bitar i sås i min lucka nr 1 :)

Dui och Deco sa...

Tja vi gillar bara gelén så vi hoppar den där kalendern! Nosbuff

Pumas Matte sa...

Puma brukar bara äta dem som är pate ibland, de andra går inte alls. Men förvånansvärt nog så har han faktiskt ätit det våtfoder jag satt fram nu, idag tvekade han lite inför terrinen men behövde bara strö på lite torrfoder så han smakade på det så gick det ner. Kankse känner sig lite dum bland de andra om han inte äter, för de slukar ju allt ;)

Inkan Holmqvist sa...

Härligt :-)