torsdag 20 december 2012

Vad gömmer sig bakom dörren?

Mille har lagt sig till med världens mest irriterande beteende för tillfället, att krafsa på en dörr till ett förråd hemma. Detta låter ungefär som att slå på en bongo-trumma. Högt! Och vad är det i förrådet då undrar ni... endast lite flyttkartonger och centraldammsugaren... Mille tror väl att det smyger omkring några mumsiga möss där eller så men se det gör det inte...

Mille och förrådet
"Mamma, jag är helt 100 på att det bor några goda musstekar här inne!!"

Mille och förrådet
"Om du inte har tänkt att öppna får jag väl krafsa en kvart till då eller så!!"

Undrar om han skulle vara lika intresserad av att komma in i förrådet om han visste att stora snabeldraken bor där...

Vi har försökt få honom att sluta genom att han har fått gå in i förrådet, flera gånger, och undersöka det grundligt men tyvärr... han fortsätter att krafsa och krafsa på dörren när den är stängd. Några idéer för hur man kan få honom att sluta?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Alltså-jam. Som ledande säkerhetskatt och erfaren dörrkrafsare, så är mitt utlåtande att ni bör ta bort dörren. Alla vet att stängda dörrar döljer spinnande saker.

Dui och Deco sa...

Men hallå! Kattonger!!Jamar vi! Nosbuff

Unknown sa...

*fniss* Inte lätt inte. Mitt tips är att ha dörren öppen tyvärr. Är han lika envis som Bandit kommer han aldrig ge upp. :-(

Anonym sa...

Det kan också vara så att han tycker det är roligt att krafsa på en dörr som låter donk donk :) min ena katt öppnar dörren under diskhon på glänt - vi har ett barnlås på den dörren och det låter massor. Hon sitter några minuter och bara buffar på dörren och sticker in näsan och sniffar och så går hon därifrån. Spelar ingen roll hur många gånger man säger till. Kanske smörja in dörren med citron och vitpeppar?! Det ska dom tydligen inte tycka om. Men då börjar väl stackarna nysa.