måndag 26 januari 2009

Magkrångel

Som vanligt så följde Zammy med mig på toa igår (någon av katterna är alltid med, verkar tycka det är intressant). Nåja, han passade även på själv att gå på lådan och det börjar lukta.... bläk, i brist på ett bättre ord!

Mille har varit lite kass i magen i några dagar men vi trodde det skulle ge med sig. När nu dock Zammy också visade samma tendenser så var det bara till att börja gräva i Apotekslådan. Gräva...gräva...gräva, där låg den, Diarsanyl. Det vara bara att börja fighten med att ge dem båda, trodde jag.

BÅDA TVÅ förvånar mig genom att snällt slicka i sig var sin portion utan trugande (eller andra lite våldsammare metoder). Idag var det dags för omgång 2 och 3 och även det gick lika enkelt. Jösses, så här var det inte förra gången.

Nåja, det är bara att tacka och ta emot. Det verkar ha gett resultat med en gång iallafall, såg redan "bättre" ut i lådan.

Krya på magarna nu grabbar!

2 kommentarer:

Tre katter sa...

Krya på er, Zammy och Mille!!

Hälsningar från Tre katter

mooch sa...

Det verkar som om det blivit bättre. Får se när vi kommer hem idag om det blir medicinfortsättning eller inte. Imorse, när man hade som mest bråttom, så blev det givetvis tasstvätt (Zammy, den här gången, hade lyckats kliva i något i lådan som han inte skulle). Men men...