måndag 5 januari 2009

Varför denna fight?

Ibland förstår jag inte mina missar. Som när det kommer till pälsvård tillexempel. Zammy kan verkligen skrika som en stucken gris när jag ska kamma honom. Idag så hittade jag en ganska stor tova i rumpområdet på luddrumpan. Det fanns inget annat att göra än att klippa, den hade gått lite för långt. Jag klippte av halva först, sedan fick jag inte röra längre. Vad jag än gjorde så skrek Zammy, i högan sky...

Jag fick hjälp av sambon ikväll med att ta bort den andra halvan. Ibland så behöver man faktiskt fler än 2 händer och 2 armar. Och ingen protest från Zammy. Ibland blir jag bara inte klok på honom… min lilla gosegris!

3 kommentarer:

Buffe o Vinnie sa...

Zammy-gubben då. Kanske kan vara värt o prova den s.k. Mirakelkammen som nån på forumet skrev om. Det var nån perser som verkligen avskydde o bli kammad. Men så hade hon provat med den o numera så kommer hon springande o spinner o vill bli kammad jätteofta. Är ju inte säkert det funkar (men kanske man vet ju aldrig, kan ju vara värt o prova) Har inte själv testat den dock, så vet itne vad so mskiljer den från en "vanlig kam".
Kram, vi ses imorrn / Sandra

mooch sa...

Tyvärr är det mirakelkammen vi kör med. Det spelar ingen roll om jag byter till något annat, han skriker lika mycket för det.

Jag tror nog helt enkelt att vi får öva mer och oftare så kanske det ger sig...

Anonym sa...

Tja övning möjligen.
Fast 3år senare så håller inte Tengel med iallafall. *ler*
Tröstar att vid 14års ålder har det nog gått över. :-)