onsdag 3 augusti 2011

Störst går först!

Mille bevisar verkligen hemma att "STÖRST GÅR FÖRST". Skulle det vara så att han vill ha en sovplats som Zammy redan ligger på så TAR han helt enkelt den genom att lägga sig mer eller mindre PÅ Zammy.

Jag fick bevittna detta scenario häromdagen. Zammy ligger i godan ro och sover på tvättkorgen i badrummet. Jag kommer in och klappar givetvis lite på honom för han är så söt. Mille följer mig hack i häl och får syn på att Zammy ligger på tvättkorgen och bestämmer sig helt enkelt för att ta den platsen. Till saken hör att tvättkorgen endast har plats för EN Maine Coon av herrarnas storlek. Det struntar Mille i och resultatet blir följande;

Zammy, som inte uppskattar den nya besökaren, försöker skrämma bort honom med morrningar och fräsningar, något som Mille tar absolut NOLL hänsyn till och rullar helt enkelt mer över honom. Det slutar med att Zammy får hitta sig en ny sovplats.

Är det verkligen så att man måste tänka på Maine Coon liggutrymme när man köper alla slags nya "möbler" så som tvättkorgar?

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Kanske inte helt lätt att lära sig att vänta på sin tur ;-)-Nosbuff

Nea theCat sa...

Tycker helt klart att Maine Coon liggbarhet bör ingå i köp av nya möbler. :)

Nosgos

Unknown sa...

- Eh Prinsen här.
- Vilken konstig fråga.
- men du är som min Matte.
- Fattar nada liksom.
- SJÄLVKLART måste man tänka på storleken på ALLT.
:-)

Bezzie's och Magou's matte sa...

Känner igen det där, fast hos oss är det den rödhåriga som är har första rättighet till allt. Slukar sin blötmat för att sedan övergå till Bezzie's, måste äta torrfoder ur samma skål som Bezzie äter i fast det finns två - och ska ligga där Bezzie ligger.
Vad gäller storleken - ja, det är något som båda terroriserar sin matte med synpunkter om