torsdag 21 maj 2009

Dags för bad, igen!

Nu tycker Mille att det räcker. Han badade ju faktiskt för en vecka sedan och så släpar mamsen in honom i badet en gång till. Fast mamsens gosing var riktigt duktig. Mitt i badet så vänder han sig mot mig och VRÅLAR, bara för att markera att nu fick det faktiskt vara nog. Sedan satt han snällt kvar tills jag hade sköljt färdigt. Puss på dig mamsens gossing!

Vi har inga nya badbilder idag men vi får bjuda på en gammal goding:


På lördag bär det av till Linköping för ytterligare en utställning. Hoppas på att Mille-fisen tar det lugnt och kan slappna av. Vi återkommer givetvis med rapport och bilder!

6 kommentarer:

MiaL sa...

Åhhh, bada, det är väl kul........inte! Här ska också badas till helgen. Fast inte för att det är utställning utan för att det behövs. Utställning har vi inte förrän i mitten av juni. Fast bada är bra av en annan anledning också. Men kan verkligen kolla om kissen är tjock eller om det BARA är pälsen som gör honom stor. Jag inser det varje gång jag badar Nalleman, att han är inte tjock bara maaaaaassor av päls!

Lycka till i Lnköping!

Unknown sa...

Stackars stackars missen. Elaka människor som badar oss katter. *rys* Stå på dig kompis, nästa gång kan du bita mamsen i näsan. *tass*

mooch sa...

MiaL: Det roliga med Mille är att han inte blir ett dugg mindre när man badar honom. Han har verkligen "bikini" när det kommer till päls nu. Zammy däremot är en helt annan femma =).

Sippo: Mille är faktiskt oerhört snäll när man badar honom men att säga att han gillar det är ju en grov överdrift. Däremot så får man ju massa gott efter man badat så lite kan det ju vara värt =)

Tre katter sa...

STORT lycka till, Badkungen, önskar Tre katter!!!

NoOne sa...

Ser ut att vara en Dukti' kisse :)
Jam & Kram!!!

cute n overload sa...

Nämen vilken tjusig liten Blöt-Nos <3
- vilka vackra - och ståtliga Maincooner! som små lejon! och modig du e som vågar bada dom ;)
*nosdutt*