måndag 19 oktober 2009

Bra katt reder sig själv...

Bra katt reder sig själv... så tycks iallafall Mille resonera. När vi kollade in tassen nu på morgonen så är mer än halva svullnaden borta och det luktar inte konstigt längre. Vad har han gjort över natten tro? Bättre har det iallafall blivit.

Vi bestämde att vänta med vetrinär till efter jobbet och se om det är bättre eller sämre då. Som det verkar gå nu så kommer ju inte vetrinär att behövas. Jag tror nog att själva ordet "vetrinär" såg till att Mille blev bättre med en gång. =)

Kolla bara hur han intar frukostbordet... "inget fel på mig inte" tycks han säga *smile*;

Med tassarna i kors. Mammas sötunge!

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vad skönt! Praktiskt att läka sig själv! Tasskram

Inkan o Ligan sa...

haha Han vill ju inte till vet såklart.
DET har han fått nog av Plutten.
*ler*

Tre katter sa...

Härligt att höra Mille!
Och kungen över köksbordet ser vi definitivt att du är!! :)

Tasskram
//Tre katter

mooch sa...

Svullnaden går ner mer och mer för varje dag så det måste ha varit något lättare... men jag är ju fortfarande ruskigt nyfiken på vad...!

Inkan o Ligan: Ja, till vetten vill han inte åka mer. De var ju inge roliga där. Bara trycker i massa tabletter, eller sprutor eller skär bort saker och ting... usch och fy ;)

Tre katter: Oja, det är helt klart kungen över köksbordet som ligger där. Det känns skönt att vi har ett 8-manna. Hade vi haft ett litet barbord eller så hade han ju inte fått plats så som han vräker sig =)