fredag 2 oktober 2009

Krafsat var det här!

Mille har börjat med en ny liten egenhet... han krafsar... på det mesta!

När mamsen går på toa och stänger dörren, då står han utanför och krafsar tills han får komma in. Och tro inte att han slutar för att man säger till honom, nä nä. Här skulle det kunna krafsas i timmar.

De senaste krafsar-påfunden har hänt de sista två dagarna. Ibland tar det lite tid att komma in genom ytterdörren när man kommer hem (två lås + stor nyckelknippa = mamsen fipplar lite innan hon kommer in). Mille kommer alltid och möter vid dörren men idag så kunde han inte vänta på att mamsen kom in utan började krafsa som en galning på insidan ytterdörren för att mamsen skulle komma in fortare... Gullefis. Tur för mig att han inte använder klorna!!

Ett annat krafsar-påfund hände igår. Mille lyckades ta sig in på toa, när jag var där, trots att dörren var mer eller mindre stängd... Då går han in i duschen och börjar krafsa på en av dusch-väggarna... Zammy kom efter ett tag in och började han med. Duschen är nystädad (till och med med klorin) så vad var detta för något??!!

Medan jag skriver det här så har han krafsat på både soffan och stolen bredvid... Mammas krafsar-grabb!

En liten idolbild på mamsens urgoa Mille-fis!

Mille

Han är precis så pussvänlig som boxen ser ut =)

4 kommentarer:

Buffe o Vinnie sa...

Tokis då! Men jättefin är du. O vilken fin bild matte tagit. Blir spännande o följa vad som kan medföras med det krafsbeteendet. ;)

O vi har nog alla lite tokigheter för oss- Buffe gillar o sträcka ut sig mot saker o bli så lång man bara kan. Ibland står han på fönsterbrädan och sträcker sig upp mot väggen som inte är mer en nån dm bred, snacka om förvåning det blir den dagen han missar väggen o druttar ner på golvet. Han har också nå bus för sig o sträcker ut sig mot byxorna (framsidan eller baksidan gör detsamma) på matte och husse, nästan så man håller på o tappa byxorna ibland då han når upp till byxlinningen *fniss*

kram från oss

Pius sa...

Stänga dörren till toa? Men så gör man ju bara inte. Då får du finna dig i lite krafs, så det så och hör sen.

Idag har matte och jag bakat äppelpaj.

Tass från Sangi

Unknown sa...

Stängd toalettdörr är strängt förbjudet enligt kattbalken. Hur vågar ni människor ha stängda dörrar i hemmet när vi katter bor där? *fnyser* Kissen får fyra tassar av fyra möjliga när det gäller uppförandet. Heja kissen!

Dui och Deco sa...

Själklart ska man vara med ÖVERALLT! Tasskram Dui och Deco